Home

Artists

Anita O’Night and the Mercury Trio

Barcelona, a mitjans del 2014. Quatre coneguts músics de l’escena rockabilly de la Ciutat Comtal han decidit tornar al gènere dels trets originals que s’han perdut en diverses dècades d’escena. Amb la ferma intenció de recuperar la musicalitat, el ball i la diversió, neix ANITA O’NIGHT & THE MERCURY TRIO.

Després de passar per innombrables bandes (Bang Bang, Quasars, Brioles, Emma Lewis & The Bcn Fireballs …) Anita, Xavi, Pedro i Fran centren els seus esforços en compondre un repertori -principalment original- que soni fresc alhora que clàssic.

Els caracteritza un so contundent i electritzant que destil·la 1950 s Rock’n’Roll, Rockabilly, Country i Hot Jazz (Hey, Anita O’Day!) A dojo, així com BOP ’56 al més pur estílo CLIFF GALLUP … mentre que la punyent veu d’Anita evoca l’estil no només de JANIS MARTIN (The female Elvis), sinó també a altres reines del gènere com Charline ARTHUR o SPARKLE MOORE, amb una personalitat aclaparadora.

Stop, look and listen to … ANITA O’NIGHT & THE MERCURY TRIO

Anita O’Night (voz)

Pedro A. Ortega (bateria)

Fran Martín (Contrabajo)

Xavi Roman (Guitarra)


Barcelona, mediados de 2014. Cuatro conocidos músicos de la escena rockabilly de la Ciudad Condal han decidido devolver al género los rasgos originales que se han perdido en varias décadas de escena. Con la firme intención de recuperar la musicalidad, el baile y la diversión, nace ANITA O’NIGHT & THE MERCURY TRIO.

Tras pasar por innumerables bandas (Bang Bang, Quasars, Brioles, Emma Lewis & The Bcn Fireballs…) Anita, Xavi, Pedro y Fran centran sus esfuerzos en componer un repertorio -principalmente original- que suene fresco a la vez que clásico.

Les caracteriza un sonido contundente y electrizante que destila 1950’s Rock’n’Roll, Rockabilly, Country y Hot Jazz (Hey, Anita O’Day!) a raudales, así como BOP ’56 al más puro estílo CLIFF GALLUP…mientras que la desgarradora voz de Anita evoca el estilo no solo de JANIS MARTIN (The female Elvis), sino tambien a otras reinas del género como CHARLINE ARTHUR o SPARKLE MOORE, con una personalidad arrolladora.

Stop, look and listen to… ANITA O’NIGHT & THE MERCURY TRIO